кв. Бакърена Фабрика, ул. Вл.Зографов 114
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: МУЛТИРОК КЪМПАНИ
Адрес: София, кв. Бакърена Фабрика, ул. Вл.Зографов 114
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://multirock.info/bg/
E-mail: text to image
Отрасъл: Каменни и мраморни облицовки и изделия
Дейност:

Каменни и мраморни облицовки и изделия

Ключови думи: каменни, мраморни, облицовки, изделия, мултирок

Сподели във Facebook




За нас

МУЛТИРОК КЪМПАНИ ЕООД е една от водещите български компании с 17 годишна история, специализирана в добива, преработката и продажбата на скално-облицовъчни материали. На база на натрупания дългогодишен опит и професионализма на нашия екип от експерти, ние се чувствуваме като у дома си в света на естествените камъни и можем да предложим на нашите клиенти материали и услуги с високо качество на изгодни цени.

Разполагаме с два производствено-складови комплекса в град София и в село Черноморец, община Созопол, както и с четири собствени кариери за гранит и мрамор в Бургаска о
МУЛТИРОК КЪМПАНИ
бласт.

Благодарение на най-модерното ни технологично оборудване за рязане и обработка, както и на голямата ни складова наличност от естествени камъни, ние можем да предложим на клиентите си бързо и точно изпълнение на поръчките на принципа „от днес за утре” по-размер и спецификация на клиента. При нас думата „ на склад” не е просто дума - тя е понятие. Нашите клиенти могат да избират от постоянно наличните 40000 м2 гранитни, мраморни, варовикови и ониксови фаши, стандартни и нестандартни плочи и масиви, полигонални и обрязани гнайси, павета, бордюри и зидарски камъни.
 
Открийте ни в Google+